De streek

De Panne staat vooral bekend om haar onmetelijke duinreservaten, haar brede strand en de immer gezellige drukte. Bovendien is De Panne de bakermat van de zeilwagensport.

Combineer de rust van onze talrijke natuurgebieden met de uitgebreide gastronomische mogelijkheden in het gezellige centrum, waar u ook buiten het hoogseizoen de vakantiesfeer kan komen opsnuiven. U waant zich nooit in een stad, wel op vakantie!

de wekelijkse markt

Wekelijks is er markt op zaterdag. De markt bevind zich op een boogscheut van Het maantje.

Winkelen

De winkelstraat van De Panne (zeelaan) ligt slechts op 1 minuutje wandelen van Het Maantje

Het strand

Het brede strand van De Panne is bereikbaar op wandelafstand van het maantje.

Plopsaland

Met het openbaar vervoer vlak aan het maantje ben je binnen enkele ogenblikken in Plopsaland.

Tennisclub Pannebaaltje

Een balletje slaan, minigof, pit pat, ping pong, er is voor elk wat wils. Achteraf kun je gezellig een drankje nuttigen in deze  groene omgeving op een paar minuten van Het Maantje.

Tevreden bezoekers

Wij hebben hier een nachtje geslapen zodat we lekker vroeg in Plopsaland zouden zijn. We hadden totaal 4 kamers, alles was netjes en alle kamers hebben een eigen douche, een eigen wc en een tv. Zaterdagochtend liepen we gelijk het centrum in en er was markt, altijd even leuk als je nog tijd over hebt en het ontbijt zit er ook bij daar moet je het centrum voor in bij 't Zonneke. 

Toen nog 5 minuten in de auto en we stonden in Plopsaland, echt super en dus zeker voor herhaling vatbaar. Helaas waren we vrijdag erg laat aangekomen door de files voor de herfstvakantie maar anders hadden we graag nog het stadje willen verkennen en daarnaast zit je ook erg vlak bij het strand.

Reserveren

Onze kamers kun je al huren vanaf € 60! Je kunt deze online de beschikbaarheid checken en reserveren met een beveiligde verbinding!

Boek hier je kamer.

Location

Onze charmante kustvilla ligt op een steenworp van het centrum van De Panne. Vlakbij de Houtsaegerduinen natuurreservaat en op enkele minuten wandelen van het strand.

Ontdek meer over de streek rond Het Maantje.