De streek

De Panne staat vooral bekend om haar onmetelijke duinreservaten, haar brede strand en de immer gezellige drukte. Bovendien is De Panne de bakermat van de zeilwagensport.

Combineer de rust van onze talrijke natuurgebieden met de uitgebreide gastronomische mogelijkheden in het gezellige centrum, waar u ook buiten het hoogseizoen de vakantiesfeer kan komen opsnuiven. U waant zich nooit in een stad, wel op vakantie!

de wekelijkse markt

Wekelijks is er markt op zaterdag. De markt bevind zich op een boogscheut van Het maantje.

Winkelen

De winkelstraat van De Panne (zeelaan) ligt slechts op 1 minuutje wandelen van Het Maantje

Het strand

Het brede strand van De Panne is bereikbaar op wandelafstand van het maantje.

Plopsaland

Met het openbaar vervoer vlak aan het maantje ben je binnen enkele ogenblikken in Plopsaland.

Tennisclub Pannebaaltje

Een balletje slaan, minigof, pit pat, ping pong, er is voor elk wat wils. Achteraf kun je gezellig een drankje nuttigen in deze  groene omgeving op een paar minuten van Het Maantje.

Tevreden bezoekers

We hadden 2 kamers geboekt. Door file raakten we wat achter op schema, maar voor de mensen van het Maantje was dit geen erg. We werden gastvriendelijk ontvangen door een vriendelijke dame van middelbare leeftijd. De kamers waren verzorgd. Tegen de ochtend stond een ontbijtmand voor onze deur.
Ook de ligging is een pluspunt, je zit onmiddellijk in het centrum van De Panne en toch is het rustig gelegen.
We komen zeker terug.

Reserveren

Onze kamers kun je al huren vanaf € 60! Je kunt deze online de beschikbaarheid checken en reserveren met een beveiligde verbinding!

Boek hier je kamer.

Location

Onze charmante kustvilla ligt op een steenworp van het centrum van De Panne. Vlakbij de Houtsaegerduinen natuurreservaat en op enkele minuten wandelen van het strand.

Ontdek meer over de streek rond Het Maantje.