De streek

De Panne staat vooral bekend om haar onmetelijke duinreservaten, haar brede strand en de immer gezellige drukte. Bovendien is De Panne de bakermat van de zeilwagensport.

Combineer de rust van onze talrijke natuurgebieden met de uitgebreide gastronomische mogelijkheden in het gezellige centrum, waar u ook buiten het hoogseizoen de vakantiesfeer kan komen opsnuiven. U waant zich nooit in een stad, wel op vakantie!

de wekelijkse markt

Wekelijks is er markt op zaterdag. De markt bevind zich op een boogscheut van Het maantje.

Winkelen

De winkelstraat van De Panne (zeelaan) ligt slechts op 1 minuutje wandelen van Het Maantje

Het strand

Het brede strand van De Panne is bereikbaar op wandelafstand van het maantje.

Plopsaland

Met het openbaar vervoer vlak aan het maantje ben je binnen enkele ogenblikken in Plopsaland.

Tennisclub Pannebaaltje

Een balletje slaan, minigof, pit pat, ping pong, er is voor elk wat wils. Achteraf kun je gezellig een drankje nuttigen in deze  groene omgeving op een paar minuten van Het Maantje.

Tevreden bezoekers

We zijn al een aantal keer geweest en ALS we naar zee gaan gaan we naa de panne omdat 't maantje ideaal is als verblijfplaats voor een aantal dagen.
Al een paar dagen in augustus geboekt. We kijken er naar uit.

Reserveren

Onze kamers kun je al huren vanaf € 60! Je kunt deze online de beschikbaarheid checken en reserveren met een beveiligde verbinding!

Boek hier je kamer.

Location

Onze charmante kustvilla ligt op een steenworp van het centrum van De Panne. Vlakbij de Houtsaegerduinen natuurreservaat en op enkele minuten wandelen van het strand.

Ontdek meer over de streek rond Het Maantje.